ATV Bombardier, Linhai, CF Moto, Yamaha, Suzuki, Kawasaki, KTM, GG Quad, Buggy, Linea, TGB; Promotii ATV, Echipamente si accesorii la cele mai bune preturi.

« Inapoi

Team Building - Spiritus Maximus

Organizam activitati de Team Building oriunde in tara !

Pe langa inchirierea ATV-urilor, putem integra si alte activitati cum ar fi : paintball, tiroliana, rapel, parapanta, tir cu arcul, rafting, etc.

Ne recomanda experienta pe care o avem in acest domeniu incepand cu anul 2004 si multe evenimente organizate pentru clientii nostri, agentii si companii multinationale, in diverse localitati din Romania :

- Trasee cu atv-ul in Cheile Gradistei
- Trasee cu atv-ul in Sinaia
- Trasee cu atv-ul in Poiana Brasov
- Trasee cu atv-ul in Sighisoara
- Trasee cu atv-ul in Predeal
- Trasee cu atv-ul in Buftea - Ciolpani
- Trasee cu atv-ul in Lespezi
- Trasee cu atv-ul in Balvaniosy
- Trasee cu atv-ul in Bran
- Trasee cu atv-ul in Semenic
- Trasee cu atv-ul in Lepsa - Vrancea
- Trasee cu atv-ul in Bran-Moeciu
- Trasee cu atv-ul in Clinceni - Bucuresti
- Trasee cu atv-ul in Sarata Monteoru - Buzau

Instruire ATV. Echipa noastra va va instrui in modul corect de conducere a atv-ului si va va recomanda trasee.
Echipamente ATV. Echipa noastra este formata din profesionisti care au participat la o serie de competii in toata tara si care cunosc foarte multe trasee pentru off-road, atv-uri, quad, buggy si alte vehicule pentru teren accidentat.
Team Bulding. Team Building-ul se poate desfasura in multe locatii din tara. Va rugam sa ne contactati pentru organizarea a astfel de evenimente.
Achizitionare ATV. De asemenea, putem sa va recomandam achizitionarea unui ATV. Avem atv-uri la pret de importator de la urmatorii producatori importanti: Bomabardier, Linhai, CF Moto, Yamaha, Suzuki, Kawasaki, KTM, GG Quad, Buggy, Linea, TGB.


Atv-urile pot fi dotate cu o multime de ACCESORII ATV de la plug de zapada, maturator, imprastiator nisip, pana la remorca si orice unelte agricole.
ATV-urile sunt construite in asa fel incat sa poata ajunge oriunde, fara nici o problema, pot sa treaca prin mlastini, nisip, noroi, pe carari de munte sau prin zapada, sunt foarte fiabile si mai ales foarte sigure.Pentru ATV-urile comercializate de firma noastra oferim garantie, service post garantie si piese de schimb, posibilitatea achizitionarii ATV-urilor in LEASING.

« Inapoi

Promotii ATV

ATV Copii

ATV Drive Test

Noutati ATV

Motociclete

Jet Ski

Snowmobile

Auto Great Wall

Team-Building